لزوم تکمیل اطلاعات در RTIS برای جشنواره پژوهش و فناوری

۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۲ کد: ۵۵۳۶۲ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید: ۱۸۸

انتخاب پژوهشگران پیشکسوت نمونه، برجسته، نمونه و جوان نمونه در جشنواره پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۵، مطابق آئین‌نامه شورای پژوهش و فناوری و بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری دانشگاه (RTIS) و کیفیت فعالیت‌های پژوهشی انجام خواهد شد.

از اعضای هیأت علمی درخواست می‌شود حداکثر تا ۳۱/‏۰۶/‏۱۴۰۵‬ نسبت به تکمیل و رفع نقص اطلاعات خود در RTIS اقدام کرده و پس از بارگذاری یا اصلاح اطلاعات، ضمن اطلاع به معاونت پژوهشی واحد ذی‌ربط، ارزیابی و ثبت امتیاز موارد را نیز پیگیری کنند.

مدارک مربوط به سایر بخش‌های جشنواره، از جمله مدیر پژوهشی نمونه، کارشناسان پژوهشی نمونه، مجری برتر ارتباط با صنعت و جامعه، رساله‌ها و پایان‌نامه‌های نمونه، آزمایشگاه و کتابخانه نمونه و برگزیدگان فناوری، پس از اعلام فراخوان و بر اساس آئین‌نامه‌های مربوط بررسی خواهد شد. فراخوان و دستورالعمل ارسال مدارک، متعاقباً اعلام می‌شود.

 


( ۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.