حضور دانشگاه تهران در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با بیش از ۷۰ دستاورد

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۰۷۵۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۵۶
دانشگاه تهران، در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با بیش از ۷۰ دستاورد حضور یافت.
حضور دانشگاه تهران در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با بیش از ۷۰ دستاورد

بهروز قدیمی، معاون تجهیزات اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه، در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، ضمن اعلام این خبر گفت: «در نمایشگاه امسال دانشگاه تهران با بیش از ۷۰ دستاورد پژوهشی حضور یافته است که این دستاوردها در سامانه سافا به ثبت رسیده‌اند. بر اساس آمار پردیس دانشکده‌های فنی با ۲۱ دستاورد، پردیس ابوریحان ۱۶ دستاورد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ۱۶ دستاورد، دانشکده علوم و فنون نوین ۹ دستاورد و پردیس علوم با ۷ دستاورد در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند».
وی افزود: «مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک با ۵ دستاورد و دانشکده دامپزشکی و پردیس کیش هر کدام با یک محصول در نمایشگاه حضور دارند. هم‌چنین دانشکده‌های مدیریت و روان‌شناسی و علوم تربیتی نیز یافته‌های خود را به نمایش گذاشته‌اند».
قدیمی، با اشاره به دستاوردهای غرفه ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خاطر نشان کرد: «در این غرفه سه دستاورد از محققان و پژوهشگران دانشگاه تهران به رونمایی خواهد رسید که یکی از این محصولات رله حفاظت شبکه توزیع مدلHAFEZ 121، کار پژوهشی از دکتر مهدی داورپناه، عضو هیأت علمی پردیس دانشکده‌های فنی است. حوزه کاربرد و بازار هدف این محصول حفاظت شبکه‌های توزیع در کارخانه‌های صنعتی است».

معاون تجهیزات اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه، تصریح کرد: «دستاورد دیگر مکمل ضد اسهال گوساله شیرخوار، کار پژوهشی از دکتر آرمین توحیدی، عضو هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی می‌باشد که در صنعت دامپروری کاربرد دارد. هم چنین تولید فیلم پلیمری زیست تخریب‌پذیر، کار پژوهشی از دکتر مجید حمزه‌لو، عضو هیأت علمی پردیس علوم است. حوزه کاربرد و بازار هدف این محصول انواع روکش‌های پلاستیکی مواد غذایی و بهداشتی، آزمایشگاه‌ها، مواد یکبار مصرف و کارخانه‌های صنایع غذایی را در بر می‌گیرد».
وی درباره نحوه پذیرش دستاوردهای پژوهشی جهت ارائه در بیستمین نمایشگاه اظهار کرد: «این محصولات پس از بارگذاری در سامانه سافا توسط تیم داوری مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و با توجه به توسعه محصول و اینکه در چه مرحله‌ای قرار دارد و بر اساس TRL به این دستاوردها امتیاز داده شده است. دانشگاه تهران، در نظر دارد برای تشویق اعضای هیأت علمی بابت هر TRL یک امتیاز گرنت به آنان اعطا کند تا از محل این گرنت بتوانند دستاورد و محصول خود را به ارتقا برسانند که سقف این امتیازها TRL9 است».
قدیمی، با تأکید بر اهمیت کیفیت دستاوردهای معرفی شده، گفت: «دانشگاه تهران، با توجه به ظرفیت‌های علمی خود و حضور محققان و پژوهشگران توانمند، هر سال بهتر از گذشته در نمایشگاه حضور یافته است. یکی از اهداف ما در معاونت پژوهشی بر این بود تا در این نمایشگاه محصولات جدیدی که دارای سطح ارتقای بالایی هستند و می‌توانند مشکلاتی از جامعه و صنعت را حل کنند، معرفی شوند. دستاوردهایی که در نمایشگاه امسال عرضه شده‌اند، از لحاظ کیفی و سطح علمی در حد مطلوبی قرار دارند».

معاون تجهیزات اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه، با اشاره به حضور فعال پارک علم و فناوری در نمایشگاه، افزود: «بودن پارک علم و فناوری به غنای غرفه دانشگاه تهران افزوده است. ما امسال به دلیل حضور پارک علم و فناوری تقاضای ۴۰۰ متر فضا را داشتیم، اما ۳۰۰ متر فضا در اختیار ما قرار داده‌اند که یکصد متر آن برای دانشگاه تهران و ۲۰۰ متر دیگر برای پارک علم و فناوری است».
وی در پایان از زحمات و حمایت‌های معاونت پژوهشی دانشگاه، رئیس پارک علم و فناوری و هم‌چنین همکاران تشکر و قدردانی کرد.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.