گزارش بازدید مدیران شرکت مپنا از آزمایشگاه‌های دو دانشکده مهندسی متالورژی و مواد و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۴۸۰۹ اخبار
تعداد بازدید:۳۸۶

پیرو آمادگی دانشگاه تهران برای همکاری تحقیقاتی در زمینه خودروهای الکتریکی با شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)، تیم تحقیقاتی از اعضای هیأت علمی داوطلب دو دانشکده مهندسی متالورژی و مواد و دانشکده مهندسی برق تشکیل شد. این تیم تحقیقاتی روز دوشنبه مورخ ۱۹/‏۰۷/‏۱۴۰۰‬ بازدیدی از شرکت مکو انجام دادند. سپس مقرر شد با هدف گسترش ارتباط تحقیقاتی و زمینه‌های همکاری مشترک پژوهشی تیمی از مدیران شرکت مکو از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط با حوزه کاری آن شرکت روز یکشنبه مورخ ۲۸/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬ انجام شد. در این بازدید جناب آقای دکتر عادل دمشقی؛ مدیریت مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت‌ها، جناب آقای دکتر علی قاسمی؛ ریاست واحد زیرساخت شارژ، جناب آقای مهندس صدیق؛ ریاست واحد خودروهای برقی و جناب آقای مهندس صلواتی؛ ریاست واحد پیشرانه برقی حضور داشتند.
آقای دکتر سیروس زمانی و دکتر علیرضا بابایی در خصوص امکانات آزمایشگاهی و توانمندی‌های تحقیقاتی دو آزمایشگاه مواد و آزمایشگاه مشخصه‌یابی پیشرفته دانشکده مهندسی متالورژی و مواد توضیحات لازم را ارائه نمودند. سپس، خانم دکتر زینب سنایی در مورد آزمایشگاه ذخیره انرژی، آقای دکتر ایمان عینی در مورد آزمایشگاه الکترونیک قدرت و سیستم‌های انرژی، آقای دکتر حمزه در مورد آزمایشگاه مخابرات امن الکترونیک قدرت و فتوولتائیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در خصوص امکانات تحقیقاتی موجود در این آزمایشگاه‌ها توضیحاتی را ارائه نمودند.
در انتهای بازدید، نشست تخصصی با هدف جمع‌بندی در سالن دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد. ابتدا، مدیرکل پژوهش‌های کاربردی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی در ارتباط با امکانات و تجربیات تحقیقاتی موجود در دانشگاه تهران توضیحاتی ارائه نمودند و اظهار امیدواری فرمودند که از این امکانات بتوان در راستای نیازمندی‌های واقعی شرکت مپنا استفاده نمود. در ادامه ایشان فرمودند موضوعاتی مشخص شده و به صورت هدفمند اقدامات مناسب در راستای اهداف و نیازهای پژوهشی شرکت مپنا انجام شود. سپس، مدیران بخش‌های مختلف شرکت مپنا به تعدادی از نیازهای تحقیقاتی خود اشاره نمودند که می‌توان با کمک دانشگاه تهران این نیازها را برطرف نمود. برخی از عناوین اعلام شده در حوزه باتری، BMS، درایو یا شیوه‌های کنترلی، شارژهای pluger و کاهش سیستم پاور بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد RFPهای مرتبط با عناوین اعلام شده توسط تیم تحقیقاتی معرفی شده توسط دانشگاه تهیه و به شرکت مپنا ارائه گردد. همچنین اولویت‌های پژوهشی شرکت مپنا و نحوه حضور سرباز فناور و سرباز امریه نیز توسط شرکت مپنا به دانشگاه تهران اعلام گردد.


 


( ۳ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.