امضای قراردادهای پژوهشی کاتالیست های باقی مانده از سند کاتالیست صنعت نفت کشور

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۲ کد : ۴۲۱۹۵ اخبار
تعداد بازدید:۶۱
امضای قراردادهای  پژوهشی کاتالیست های باقی مانده از سند کاتالیست صنعت نفت کشور

در مراسمی با حضور جناب آقای شاه میرزایی و نمایندگان دانشگاه‌های کشور، ۵ قرارداد پژوهشی در حوزه پتروشیمی امضا شد. در این نشست، آقای شاه میرزایی با تقدیر از تلاش‌های شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در تولید دانش فنی بومی و کاتالیست‌های مورد نیاز کشور، تاکید کردند که علاوه بر تولید کاتالیست‌ها، باید در زمینه بومی‌سازی دانش فنی و تجهیزات مورد استفاده در صنعت با استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی با جدیت گام برداشته شود.

ایشان افزودند که فعالان صنعت دستاوردهای ارزشمندی را رقم زده‌اند و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید به‌عنوان مرجع و بانک اطلاعاتی، نیازهای صنعت و دستاوردهای کسب‌شده را مستندسازی کرده و در اختیار متقاضیان و سرمایه‌گذاران قرار دهد. همچنین، آقای شاه میرزایی تاکید کردند که شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید راهبرد و هدف‌گذاری‌های هوشمندانه‌ای انجام دهد تا چشم‌اندازهای بلندمدت تکمیل زنجیره ارزش با تکیه بر توان داخلی محقق شود.

وی با اشاره به گسترش هوش مصنوعی در جهان، افزود که شرکت پژوهش و فناوری می‌تواند در این زمینه نیز پیشرو باشد و نیازهای صنعت را با استفاده از دانش و فناوری‌های روز جهان تأمین کند و در اختیار سایر شرکت‌های پتروشیمی قرار دهد. همچنین، وی به گسترش همکاری با دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و تأکید نمود که تداوم این همکاری‌ها موجب شکوفایی و توسعه صنعت پتروشیمی کشور خواهد شد.

آقای شاه میرزایی بیان کردند که صنعت پتروشیمی به‌عنوان محور فعالیت اغلب صنایع در مسیر رشد و توسعه متوازن قرار دارد و امضای ۵ قرارداد پژوهشی در جریان نشست امروز نشان می‌دهد که ظرفیت‌های مطلوبی برای همکاری‌های مختلف با دانشگاه‌ها وجود دارد. بر اساس اعلام متولیان، این قراردادها تا پایان سال جاری به تولید مقدماتی خواهند رسید.

در ادامه نشست، نمایندگان دانشگاه‌ها به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند. جناب آقای دکتر بدیعی از دانشگاه تهران با اشاره به پتانسیل‌ها و توانمندی‌های تخصصی و آزمایشگاهی این دانشگاه، اعلام آمادگی کردند که دانشگاه تهران جهت همکاری‌های پژوهشی با مجموعه صنایع شرکت پتروشیمی آماده است.

در پایان مراسم، قراردادهای تحقیقاتی بین صنایع پتروشیمی ایران و نمایندگان دانشگاه‌ها به امضا رسید. این قراردادها نقطه عطفی در توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی میان صنعت و دانشگاه خواهند بود.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.