آغاز همکاری دانشگاه تهران و شرکت پلیمر آریاساسول با بازدید معاون پژوهش و فناوری و مدیران دانشگاه از این شرکت

با هدف توسعه فناوری و نوآوری در پژوهش های دانشگاهی، دانشگاه تهران به دعوت از شرکت‌ پلیمر آریاساسول از این شرکت در عسلویه بازدید کرد.
۲۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۲ کد : ۴۵۸۷۸ فراخوان‌های پژوهشی
تعداد بازدید:۳۰

در راستای عقد تفاهم نامه مابین دانشگاه تهران و شرکت پلیمر آریاساسول و ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین با هدف توسعه فناوری و نوآوری و بهره‌مندی از ظرفیت و پتانسیل‌های دانشی برون سازمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به همراه تعدادی از مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، در تاریخ 15 بهمن ماه 1403 میهمان شرکت آریاساسول بودند و از بخش های مختلفی مانند اتاق کنترل، آزمایشگاه پلی اتیلن سبک، انبار و..... در این شرکت بازدید کردند.

در بازدید از اتاق کنترل شرکت پلیمر آریاساسول، مدیران و متخصصین به بررسی سیستم‌های نظارت و کنترل پرداخته و امکان بهبودهای جدید را مورد توجه قرار دادند. اتاق کنترل به‌عنوان قلب عملیاتی این مجموعه شناخته می‌شود که با تجهیزات پیشرفته و نظارت مستمر، کیفیت تولید و عملکرد فرآیندها را تضمین می‌کند.

در بازدید از آزمایشگاه پلی اتیلن سبک، درخصوص روش‌های جدید آزمایش و نتایج حاصله و همچنین افزایش اطمینان از کیفیت و کارایی محصولات و استفاده بهینه از تجهیزات بررسی و مذاکراتی انجام شد. آزمایشگاه پلی اتیلن سبک در این شرکت با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و استانداردهای بین‌المللی، به بررسی و ارتقاء کیفیت محصولات پلی اتیلنی می‌پردازد. همچنین در انتها از انبار این شرکت، نحوه بسته بندی و صادرات محصول بازدید به عمل آمد.

در ادامه این بازدید جلسه ای ما بین مدیران دانشگاه و شرکت آریاساسول برگزار شد. در این جلسه پس از نمایش فیلم معرفی شرکت، معرفی گروه های مهمان و میزبان انجام شد. دکتر منوچهر مرادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، در سخنانش با اشاره به ضرورت برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، گفت: یکی از راهکارهای مناسب برقراری این ارتباط اعلام نیاز صنایع و فراهم‌سازی تجهیزات مورد نیاز برای دانشگاهیان است تا اساتید نیز با بهره‌گیری از علم در اختیار، راهکارهای مناسب رفع مشکل را معرفی کنند.

وی با اشاره به اهمیت ایده‌های خلاقانه دانشجویان گفت: ذهن خلاق دانشجویان همواره به ایده‌های جدیدی منجر می‌شود که می‌تواند راهگشا باشد، اما ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه می‌تواند مسیر شکل‌گیری این خلاقیت‌ها را مشخص کند. در ادامه با تاکید بر ارتباط مؤثر بین دانشگاه‌ها و صنعت گفت این ارتباط می تواند نقش مهمی در جلوگیری از مهاجرت نخبه‌های کشور ایفا کند، چرا که این همکاری‌ها فرصتی برای رشد و توسعه نخبگان فراهم می‌آورد و زمینه‌های اشتغال و پژوهش‌های کاربردی را تقویت می‌کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با اعلام اینکه دانشگاه همواره آماده ارائه راهکار برای حل مسائل صنعت است، تصریح کرد: نیاز صنایع و دانش موجود در دانشگاه می‌تواند به هم‌افزایی برای رفع مسائل کشور منجر شود. در ادامه این بازید دکتر هاشمی، مدیر کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه بهره‌برداری از علم موجود در دانشگاه به‌طور قطع همسو با رشد و توسعه فعالیت‌ها بسیار تأثیرگذار خواهد بود، ادامه داد: از جمله زمینه‌هایی که می‌تواند به‌منظور همکاری مورد توجه قرارگیرد، موضوع بهره‌گیری از روش‌های نوین و دیجیتال در بخش تولید و بهنیه‌سازی فرآیندهای تولیدی و همچنین بحث‌های انرژی است.

در این بازدید محمد آهوچهر مدیر مجتمع آریاساسول با اشاره به اینکه این شرکت در موارد متعددی برای دیگر فعالان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی الگو است، افزود: شرکت آریاساسول بر این باور است که با پرشدن خلاء فاصله چندین ساله کارکنان این شرکت با دانشگاه می‌تواند شرایط و روند تولید را به سمت بهینه‌شدن هدایت کند، لذا از برقراری این ارتباط بین دانشگاه تهران و شرکت آریاساسول بسیار استقبال می‌کند.

آهوچهر افزود: از دیگر دغدغه‌هایی که در عصر حاضر با توجه به تحول سریع در صنعت رخ می‌دهد، موضوع مدیریت دانش، دانش فناوری و نیروی انسانی است و صنایع پیچیده‌ای نظیر پتروشیمی‌ها، نیازمند انتقال دانش فنی، بهره‌گیری از نوآوری‌های علمی و همچنین توسعه پایدار هستند. مدیر مجتمع شرکت پلیمر آریاساسول با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری شرکت پلیمر آریاساسول گفت: شرکت پلیمر آریاساسول به‌واسطه محصولات دانش‌بنیان تولید شده و گریدهای ثبت شده آن، در میان دیگر شرکت‌های صنعت پتروشیمی الگو است.

مدیر مجتمع شرکت پلیمر آریاساسول با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری شرکت در سال 1401 با حمایت مدیرعامل و هیئت‌مدیره شرکت، گفت: این مرکز به‌منظور صادرات خدمات و محصولاتی که در آریاساسول مزیت ایجاد کردند، از دلایل راه‌اندازی مرکز نوآوری است که امیدواریم با استفاده از ظرفیت فیزیکی و دانشی دانشگاه تهران و برقراری ارتباط مؤثر در این مسیر هم‌افزایی بیشتری ایجاد کنیم.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.