در ادامه معرفی برندگان جایزه البرز: دکتر محمدحسن قدوسی نژاد

۰۴ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۳ کد : ۴۸۸۰۷ اخبار
تعداد بازدید:۲۵
گپ و گفت صمیمی با دانشجوی برنده جایزه البرز دانشگاه تهران - قسمت دوم

کسب جایزه البرز این بار هم توسط یک دانشگاه تهرانی، دکتر محمد حسن قدوسی نژاد، دانش آموخته دکتری مهندسی سیستم و انرژی دانشگاه تهران، دانشجوی برگزیده بین‌ المللی دانشگاه تهران،

کسب رتبه اول دانشگاه در مقطع دکتری،

برگزیده بنیاد ملی نخبگان،

دریافت تقدیر نامه از اجلاس انرژی جوانان بریکس- مسکو،

مولف ۵ فصل در کتب علمی و مترجم ۲ عنوان کتاب،

نویسنده بیش از ۱۵ مقاله علمی در مجلات معتبر ملی و بین المللی،

برگزیده جایزه البرز ۱۴۰۴.

جایزه البرز یک جایزه ملی در ایران است که هر ساله به برترین‌های علمی اهدا می‌شود. بار دیگر جایزه البرز نصیب یک دانشجوی دانشگاه تهرانی شد. در مصاحبه‌ای که مجری شبکه دانشگاه تهران با ایشان داشتند، مهمترین چالش‌های این مسیر برایشان این بود که همزمان با تحصیل در مقطع دکتری، درگیر مسائل زندگی و شغلی هم بودند.

دکتر محمدحسن قدوسی نژاد: ایجاد تعادل بین کار و زندگی و درس برایم دشوار بود  و زمان زیادی را باید صرف پژوهش می‌کردم، که از همسرم به واسطه صبوریشان در این مدت تشکر ویژه دارم. همسربنده، خانم دانشور نیز از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستند.

ایشان خاطر نشان کرد در مسیر کسب این دستاورد، در  محور‌های مختلف می‌توان توصیه‌هایی را به دانشجویان داشت که دو محور مهم آن بدین شرح است:

۱ـ دانشجویان در حوزه مورد علاقه خود، عمیق و دقیق باشند و مقالات و پژوهش‌های مرتبط را مطالعه کنند و از نظر استادان استفاده کنند. این فرصت‌ها طلایی است و بعد قابل جبران و دسترس نیست.

۲- پشتکار و استمرار در مسیر می‌تواند دانشجو را به قله موفقیت و اهداف خود برساند.

 

علاقه‌مندان می توانند قسمت اول مصاحبه با برگزیدگان جایزه البرز را از اینجا، مشاهده نمایند.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.